Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 20:52 - Новинчок - путинофили
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 4980 Коментари: 26 Гласове:
17

Последна промяна: 18.04.2018 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


          Журналисти от телевизионния канал One America News Network не откриха следи от химическа атака в сирийския град Дума. Кореспондентът на канала Пирсън Шарп разказва, че е разговарял с жителите на града, посетил е местна болница, както и „епицентъра” на химическата атака, за която по-рано разказваха местни активисти. „Говорих с около 10-ина жители на района, в който се предполага, че е извършена атаката. Нито един от тях не каза, че е видял или чул нещо за химическа атака. Те казаха, че в този ден в района всичко е било обичайно и не са забелязали нищо извънредно”. Американският журналист разпитал още 40-50 души из целия град и нито един от тях не е чувал за химическа атака. „Когато ги попитах каква е била тази атака, те казаха, че според тях това е постановка на терористите в града. А на въпроса ми "защо", те отговориха, че бандитите били в отчаяние и им трябвал трик, с който да се скрият от сирийската армия”, казва Шарп. Пирсън Шарп е посетил и самият площад, на който се твърди, че е била извършена химическата атака, но не открил никакви доказателства. След това отишъл до болницата, намираща се под контрола на терористите. Влязъл в стаята, която била запечатана на стотици клипчета. Там, според твърденията, са били докарани всички пострадали от химическата атака. Той преразказва и думите на дежурния в този ден лекар, според който на 7 април група непознати са нахлули в приемното отделение с викове, че има химическа атака. „Те носеха хора и започнаха да ги поливат с вода, заснемайки всичко на камера. Когато всичко приключи, те събраха нещата си и изчезнаха”, разказва той. „Лекарят каза, че когато хората били в болницата, той не забелязал никакви признаци на химическа атака... Пристигналите в лечебното заведение, били напълно здрави”, разказва още кореспондентът.
          Журналистът на One America News Network е потърсил мнението на местните жители за „умерената опозиция”, под чийто контрол се намирал градът. „Те казаха, че няма такава умерена опозиция, а хората, при които са живели, ги уморявали от глад... Бандитите не им давали храна, лекарства,прибирали всичко за себе си и ако някой се оплачел, убивали както него, така и семейството му”, разказва още Шарп. Репортерът добавя още, че местните са благодарни на президента Башар Асад, че е освободил града. Той е посетил и щаба на терористите от групировката „Джейш ал Ислям", която по-рано контролирала Дума. Там видял тунели и цехове за производство на оръжие, както и цели стаи, пълни с минохвъргачки.

От нета и YouTube





Гласувай:
17



1. freeoldmen - Човекът се престрашил, та отишъл при злото животно Асад
18.04.2018 21:51
и кървавите руснаци, и на терен видял, че нещата не са такива, за каквито пишат мастити журналист/к/и, дето, ако случайно си отлепят задника да отидат някъде, гледат да са на поне 1 000 км. от "врага" и бойните действия.
цитирай
2. freeoldmen - Китай се произнесе:
18.04.2018 21:55
"Ракетният удар на САЩ, Великобритания и Франция по Сирия заобикаляйки Съвета на сигурност на ООН е нарушение на международното право. За това днес, 16 април заяви официалният представител на МВнР на КНР Хуа Чунин.

„Военният удар на САЩ, Великобритания и Франция по Сирия наруши базовия принцип на международното право за забрана за използване на сила, изложен в Устава. Предлогът за това те да се хванат за оръжието за да накажат Сирия или в отговор на използване на химическо оръжие, също не съответства на международното право, тъй като съвременното международно право забранява да се използва военна сила в отговор на незаконни действия – отбеляза тя. - Игнорирането на Съвета за сигурност на ООН и едностранната намеса под хуманитарен предлог в делата на трети държави също не съответства на международното право“.
цитирай
3. blackpredator - Олдмен,
18.04.2018 22:03
не думай тъй за носителката на блоговия Пулюцер..

не си прав
САЩ, Великобритания и Франция се съобразяват с правото
не бомбят де има и косъм от руснак..
цитирай
4. merlin68 - 14. merlin68 - Мърльо68-ми просто ...
18.04.2018 22:23
14. merlin68 - Мърльо68-ми просто се движи по р...
22:11
angpiskova написа:
Мърльо68-ми просто се движи по руските опорни точки.
Истината е съвсем друга - ударите бяха нанесени, защото имаше данни от разузнаванията и на 3-те страни за употреба на химическо оръжие.
Бе я пак да питам - КОИ страни стоят зад Русия и кои зад САЩ, Франция и Великобритания?


Първо, една реплика към така любезният домакин - не съм сигурен, че не се предава по полов път, иначе как да си обясня, че високо културната европейка, Пискова е прихванала каруцарския ти език.

Пискова, голословни изрази като "истината е съвсем друга" и вярата в невидими "данни от разузнаването", не са присъщи на журналистите, а на пропагандистите. Ако аз искам някой да ми казва каква е истината и на какво да вярвам, то ще отида в църквата.
Много ти е къса паметта, забравила си за лъжливите разузнавателни данни довели до разрушаването на Ирак и смъртта на над милион иракчани, за последвалата беженска вълна и прочие демократични и хуманни последици. Подобна къса памет не е характерна за журналистите, но за пропагандистите - да.
цитирай
цитирай
5. blackpredator - абе Мерлине
18.04.2018 22:38
Пискова и за дружеството "Георги Кирков" не става
журналист колкото баба Юла психолог
израсло "цвете" от градината на свекъра..
иначе щеше да е франкофон у школото у Две-могили
цитирай
6. pando - Пишкова
18.04.2018 22:40
Лъжкиня ли е?
цитирай
7. blackpredator - това де си написал
18.04.2018 22:47
merlin68 написа:
Няма как Русия шест пъти да не допусне представители на ООН до Дума преди удара, тъй като Русия не контролираше Дума. След като градът попадна под контрола на руснаците, веднага бе предложено да се състави експертна група на ООН и тя да разследва на място. Предложени бяха три проекто решения (две руски и едно на САЩ), като и трите не бяха приети от Съвета за сигурност. По собствена инициатива ОЗХО решиха да изпратят експерти там, това им решение бе подкрепено от Русия. В деня на пристигането на тези експерти в Сирия, САЩ, Британия и Франция нанесоха удара.
Войски на ООН имат право да водят военни действия в държава и без съгласието й, само с решение на съвета за сигурност на ООН. Такова решение няма.
Единствената военна сила, пребиваваща на законно основание в Сирия е тази на Русия, по покана на законното сирийско правителство.

не може да го хване посредствен човек, дето пише:
"ЗАЩО РУСНАЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СИРИЙСКИ ДРУЖКИ НЕ ДОПУСКАХА 3 ДНИ БЕЛИТЕ КАСКИ НА СЗО ДО ДУМА?"
белите каски на СЗО?!
толкова е зле горкия фръцльо, че немам думи..
цитирай
8. blackpredator - Пандо,
18.04.2018 22:49
pando написа:
Пишкова Лъжкиня ли е?

дубре си изтипосал това големо Л!;)
цитирай
9. born - Изявленията на баш Специалистите по руската агресивност тук - в блога,
18.04.2018 23:08
едната пишман журналист, другият- пишман програмист - са си живо доказателство ,
че в така саморекламираните си поприща са г-жа и г-н НИКОЙ.
Затова са тези неистови петимни псевдоизяви в блога - да се почустват значими .
Дебилите , които им поддакват, са още по- зле от тях .
" Болни хорица, Sir ! "
цитирай
10. blackpredator - https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html
18.04.2018 23:24
The Independent | News | UK
Хората започнаха да пристигат тук, страдащи от хипоксия, загуба на кислород. Тогава някой на вратата, "Бяла каска", извика "Газ!" И започна паника. Хората започнаха да хвърлят вода една над друга. Да, видеоклипът е заснет тук, той е истински, но това, което виждате, са хора, страдащи от хипоксия - не газово отравяне.

айде стига Борн и останалите
тия не си заслужават..
цитирай
11. getmans1 - А, какво казва по въпроса Максим ...
18.04.2018 23:38
А, какво казва по въпроса Максим Бородин?
цитирай
12. blackpredator - Гетьо
18.04.2018 23:51
за смърта на Бородин и любимия ти "фактор" е доста пестелив, че Путин го е бутнал
много си умен бе Гетьо

ти и дружките ти четете не само блог.бг а и останалите източници
не коментарите при Гочо, а коментарите под клипа примерно
иляда и кусур от цял свят
и нямя наивни гочета, гетюфци, гани, ангелинки..
цитирай
13. missana - Тя истината е ясна.
19.04.2018 02:20
Елементарна инсценировка на химическа атака, даваща претекст за удари срещу Сирия. Разбира се прицелът на тези удари надхвърля Сирия. Плановете на САЩ са ясни и на децата. Постепенно превръщат ЕС в Бонго Бонго с много американски военни бази. После гепсват Русия и й изсмукват богатствата. А после идва ред и на Китай. Но мисля, че на стратезите от Пентагона няма да им се отвори парашутът.
цитирай
14. apostapostoloff - Така стоят нещата:
19.04.2018 05:50
ДА СМЕ НАЯСНО!

Opганизацията за забpана на xимичеcките оpъжия и меxанизмът за cъвмеcтни pазcледвания ycтанови, че Аcад и неговият pежим cа виновни за 4 газови атaки! Пpез миналата година обаче Рycия пpекpати pазcледването cъc cвоя меxанизъм за вето. По този начин тя блокира всички дипломатически механизми за предотвратяване и прекратяване на тези недопустими военни действия.

Казано е: “Не щеш ли мира, на ти секира!“ След като опитаха с добро и удариха на камък, великите западни сили решиха да спрат с точен ракетен обстрел тази варварска практика. Сега и Асад и неговите руски съучастници знаят, че всичко това може да се повтори и то в много по страховит размер, ако посегнат отново към химическите оръжия...

Накратко: каквото повикало, такова се и обадило. Вина за ракетната атака имат единствено и само наглите и арогантни руснаци.

Послеслов: Нито една американска ракета не бе свалена от допотопната сирийска противовъздушна отбрана. Защото тя, разбира се, е руска и е произведена през 70- те години на миналия век!





цитирай
15. kuschel - Започнах по-рядко да се отбивам тук ...
19.04.2018 06:33
Започнах по-рядко да се отбивам тук и онова гнусно, фашистко влечуго изпълзяло от радиоточката. Бях я проклел и мислех, че вече е хвърлила топа, но то, злото мре трудно. На тая ще и се клатят краката на някой стълб, както казва Смирненски. Бъдете сигурни.
цитирай
16. theeconomist - За да сме точни...
19.04.2018 06:59
blackpredator написа:
не думай тъй за носителката на блоговия Пулюцер..

не си прав
САЩ, Великобритания и Франция се съобразяват с правото
не бомбят де има и косъм от руснак..


аз преди години и връчих "Опулицер"....:-))
цитирай
17. getmans1 - Ясно ти убягва нещо и то е, че аз си ...
19.04.2018 08:44
Ясно ти убягва нещо и то е, че аз си зададох въпроса за Бородин като за жив.и разбира се, че в него има и друг смисъл а също така и известен намек.

Нищо ново у блога Пенка си пее пък ний са пцуваме или по друг наин казано "каквото под Гочето такова и под "кофичко".
цитирай
18. blackpredator - Мисана
19.04.2018 09:04
missana написа:
Елементарна инсценировка на химическа атака, даваща претекст за удари срещу Сирия. Разбира се прицелът на тези удари надхвърля Сирия. Плановете на САЩ са ясни и на децата. Постепенно превръщат ЕС в Бонго Бонго с много американски военни бази. После гепсват Русия и й изсмукват богатствата. А после идва ред и на Китай. Но мисля, че на стратезите от Пентагона няма да им се отвори парашутът.

се се получава като във вица
Бонго Бонго пикай и плачи..:)
цитирай
19. blackpredator - Постоле,
19.04.2018 09:05
ние вярно
рашките(сирийците) са ожулили боята на ина томахавка
цитирай
20. blackpredator - Куш,
19.04.2018 09:06
kuschel написа:
Започнах по-рядко да се отбивам тук и онова гнусно, фашистко влечуго изпълзяло от радиоточката. Бях я проклел и мислех, че вече е хвърлила топа, но то, злото мре трудно. На тая ще и се клатят краката на някой стълб, както казва Смирненски. Бъдете сигурни.

приемай откъм веселата страна
наежената брюкселска калинка и компания,
са като героите на комикс
цитирай
21. blackpredator - Икономисте,
19.04.2018 09:07
theeconomist написа:
аз преди години и връчих "Опулицер"....:-))

ако питаш мене "Охпулицер" :)
цитирай
22. blackpredator - Гетьо,
19.04.2018 09:11
теб само психолог с диплома мое да те оцени
та правилен ти е Ориента..
тук венцювците сме нещастна сбирщина
цитирай
23. vaquero - blackpredator,
19.04.2018 10:47
Сега "международната демократична общност" ще обвини Русия и Сирия, че са замели следите от "газовата атака".
цитирай
24. apostapostoloff - Пак си
19.04.2018 14:52
нафтавал на гудето из гъзо сос гужва!
цитирай
25. blackpredator - не знам Вакеро
19.04.2018 15:18
vaquero написа:
Сега "международната демократична общност" ще обвини Русия и Сирия, че са замели следите от "газовата атака".

ама "международната демократична общност" воглаве с Германия зе да рита
срещу пиндоските санкции
като си нямат програмисти...
цитирай
26. blackpredator - Постоле
19.04.2018 15:25
apostapostoloff написа:
нафтавал на гудето из гъзо сос гужва!

с тоя разложки диалект, направо си Вапцаров в астрологията
ти остави гужвата, кажи за гъжвата
праи ли макиаж на обезлесената кратуна? :O
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6914420
Постинги: 1450
Коментари: 18258
Гласове: 25302
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031